Selecteer een pagina
23 oktober 2020

Werken aan de motoriek buiten school

Niet alleen op school, maar ook juist buiten school kan de motoriek van kinderen verbeterd worden. Denk aan buitenspelen, onderweg naar school en sportvereniging. Maar hoe weet je welke sport bij jouw kind past en wat hij of zij leuk vindt? 

Stichting SportSupport Kennemerland geeft op  verschillende manieren de mogelijkheid om meerdere sporten op een eenvoudige en betaalbare manier uit te proberen. 

BuurtSportVereniging is een koepel waaronder verschillende sportverenigingen, maar ook jongeren- en welzijnsorganisaties als partners nieuwe sportgerelateerde activiteiten in de wijk uitzetten. Via dit initiatief kan je een sport uitproberen door eenmalig 10 lessen te volgen. Klik hier voor meer informatie. 

 

SportSupport organiseert ook meerdere keren in het jaar een SportInstuif op verschillende locaties in Kennemerland. Verenigingen worden uitgenodigd om clinics te geven. Je kind kan dus een hele dag sporten en komt gelijk in aanraking met de sporten en verenigingen in de omgeving: (Momenteel niet georganiseerd vanwege COVID-19)

Een keer per jaar organiseert SportSupport de SportIn Fun Experience in de kerstvakantie. Op dit 2-daagse evenement zijn veel verenigingen uit de buurt aanwezig om clinics te geven, er is een glow in the dark hal en er is een “Funhal” gevuld met luchtkussens. Bij aankoop van een ticket kan jouw kind deelnemen aan 3 clinics naar keuze en mag jouw kind zich de hele dag vermaken in de “Funhal”. Klik hier voor meer informatie. 

Meer artikelen

Op handen en voeten; 6 oefeningen voor in de gymles

Op handen en voeten; 6 oefeningen voor in de gymles

Waar doelen we op als we het hebben over ‘op handen en voeten’?Lopen op handen en voeten lijkt misschien alleen belangrijk te zijn voor baby’s, maar verschillende oefeningen uitvoeren op handen en voeten is goed voor o.a. de ontwikkeling van de coördinatie...

Lees meer
Kom jij ons team versterken?

Kom jij ons team versterken?

Vacature Sales Manager Sport en Onderwijs Bijdragen aan de fitheid van de toekomstige generatie? MQ Scan zoekt een commerciële aanvoerder Ben jij toe aan de volgende stap in je sales carrière en wil je daarbij een grote maatschappelijke bijdrage leveren...

Lees meer
Klimmen & Klauteren; 5 klimoefeningen voor de gymles

Klimmen & Klauteren; 5 klimoefeningen voor de gymles

Wat verstaan we onder klimmen & klauteren? Met klimmen en klauteren doelen we niet alleen op bergbeklimmen (klimmen met zekering) en boulderen (klimmen zonder zekering), maar ook op het veilig een trap oplopen, ergens opklimmen of ergens overheen...

Lees meer

Zet de MQ Scan in!

Vraag geheel vrijblijvend informatie aan voor jouw school, schoolbestuur of gemeente.  

Contact

Adres:
Hendrik Figeeweg 1C
2031 BJ Haarlem

Interesse of vragen MQ Scan?
Neem contact op met team MQ:
info@mqscan.nl of bel/bericht ons op (+31) 023 3036808 

 

Meld je aan en blijf op de hoogte