MQ WAT NU?

Zorg

Alle kinderen hebben het MQ-parcours afgelegd, hun scores zijn opgeslagen, goedgekeurd in de online omgeving (dashboard) en hebben nu een kleur gekregen. Wat betekenen deze kleuren en wanneer moet er aan de bel getrokken worden? Wij helpen je graag op weg met de onderstaande informatie.

Kinderfysiotherapie

Scoort een kind ondergemiddeld op de MQ Scan en is er sprake van een motorische achterstand? Een kinderfysiotherapeut kan een mooie start geven om deze achterstand weg te werken. Wil je weten welke (kinder)fysiotherapeuten er bij jou in de buurt zijn? Klik op de button.

Jeugdgezondheidszorg (JGZ)

Het doel van de JGZ is bijdragen aan een gezonde en veilige opgroeisituatie van jeugdigen. Dit door voorlichting te geven, vroegtijdig te signaleren en waar nodig aanvullende hulp te bieden. Klik op de button voor een overzicht van de JGZ-organisaties bij jou in de buurt.

Kinderoefentherapie

Bij kinderoefentherapie staat breed kijken en spelenderwijs motorisch vaardiger worden centraal. Een kinderoefentherapeut helpt kinderen wanneer zij motorische problemen ondervinden tijdens het dagelijks functioneren. Voor een overzicht van kinderoefentherapeuten in jouw buurt klik je op de button.

Kinderergotherapie

Kinderergotherapie is er voor kinderen die moeite hebben met het uitvoeren van praktische handelingen, de motoriek of de verwerking van zintuiglijke prikkels. Een kinderergotherapeut richt zich op het verbeteren van betekenisvolle, doelgerichte handelingen uit het dagelijks leven, thuis, op school en in de leefomgeving.

Contact

Adres:
Hendrik Figeeweg 1C
2031 BJ Haarlem

Interesse of vragen MQ Scan?
Neem contact op met team MQ:
info@mqscan.nl of bel/bericht ons op (+31) 023 3036808 

 

Meld je aan en blijf op de hoogte