MQ WAT NU?

Opleiding

Ben je op zoek naar verdieping op de filosofie achter de MQ Scan? Een opleiding voor jezelf en/of je collega’s? Extra tools die je kunt gebruiken tijdens je gymles? Neem dan hier een kijkje en kom er achter wat het Athletic Skills Model voor jou te bieden heeft.

ASM workshop

Ben je geïnteresseerd in het ASM en wil je onderzoeken wat de andere manier van denken over bewegen van het ASM kan betekenen voor jouw organisatie? Neem contact op met de buurtsportcoach of de coördinator van het Sportakkoord in jouw gemeente. Via het Sportakkoord kan een kosteloze ASM workshop voor jeugdtrainers van sportclubs en gymleerkrachten worden aangevraagd.

ASM academy

Bij de ASM Academy volg je leuke opleidingen vol theorie en praktijk om het ASM toe te passen in jouw trainingen, lessen of behandelingen.

ASM boek

René Wormhoudt: “Kinderen bewegen steeds minder en als ze dat doen raken ze eerder geblesseerd. Dat is geen goed fundament. Dit boek moet je lezen omdat je dan begrijpt in welk denkkader je met deze doelgroep moet werken.”

Schijf van 10

De praktisch invulling van een breed motorische ontwikkeling en veelzijdig bewegen voor een gezonde en leuke motorische ontwikkeling op elke leeftijd en elk niveau.

Sport- en preventieakkoord

In veel gemeenten is een Sportakkoord gerealiseerd en wordt er ook een Preventieakkoord opgesteld. Beide akkoorden vormen een kans om de MQ Scan deels gefinancierd te krijgen vanuit de bijbehorende uitvoeringsbudgetten. En/of om het vervolgaanbod te optimaliseren. Neem contact op met de coördinator van dit Sport- of Preventieakkoord, eventueel via de buurtsportcoach voor directe afstemming hierover.

Contact

Adres:
Hendrik Figeeweg 1C
2031 BJ Haarlem

Interesse of vragen MQ Scan?
Neem contact op met team MQ:
info@mqscan.nl of bel/bericht ons op (+31) 023 3036808 

 

Meld je aan en blijf op de hoogte