Werken bij

Team MQ

Wil jij een grote maatschappelijke bijdrage leveren aan de fitheid en gezondheid van kinderen? Zijn de domeinen gezondheid, sport en onderwijs jou bekend? En ben jij een zelfstandige teamplayer?  Dan is MQ Scan op zoek naar jou!

Op zoek naar een leuke en uitdagende stage?

Lees hieronder hoe Suzanne haar stage bij MQ Scan heeft ervaren!

MQ Scan is een jonge en vitale organisatie die altijd op zoek is naar manieren om te groeien en ontwikkelen. Wanneer je aan de slag gaat bij MQ Scan kom je in een klein team terecht waar er korte lijntjes lopen. Wij lopen liever even langs elkaar bureau dan dat je een mailtje stuurt. Enkele kwaliteiten die je ontwikkelt bij MQ zijn: zelfstandig werken, op een effectieve manier communiceren en je eigen ideeën pitchen.
Het is een open-minded organisatie waar een ‘work hard, play hard’ mentaliteit heerst. Want reken maar dat de pingpong-matches en de dartwedstrijden er hard aan toe gaan ;).

Spreekt dit jou nu ook wel aan? Lees de gehele vacature via onderstaande knop en solliciteer direct!

Het team

Ziggy

Bewegen, ravotten en stoeien deed ik dag in, dag uit op school, buiten in de buurt en op mijn judoclub. Sindsdien is bewegen en buiten iets wat niet in mijn leven ontbreekt. Goed en blessure vrij kunnen bewegen is hiervoor key. Goed en met plezier kunnen bewegen, gun ik ieder kind. Sterker nog ik ben ervan overtuigd dat goed kunnen bewegen cruciaal is voor een opgroeiend kind, niet alleen vanuit gezondheidsperspectief, maar op veel meer vlakken. Weten hoe een kind beweegt en wat zijn of haar motoriek is, maakt dat je kinderen gericht vooruit kunt helpen. Daarom ben ik hiermee gestart.

Nick

Nick

Bedrijven en teams naar een hoger level brengen, mensen uitdagen én inspireren is wat ik doe. Dit alles met de factor ‘mens’ centraal. Bij MQ Scan zorg ik voor focus en structuur, het management van het team en ben ik vooral bezig met de volgende stappen van MQ. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe interessante contacten, ideeën, business development en informele borrels. Neem ook contact met mij op als je denkt dat je waarde kunt toevoegen aan MQ Scan!

Marly

Vanuit mijn achtergrond als bewegingswetenschapper zie ik in hoe belangrijk het hebben van een goede motoriek is. In je kinderjaren wordt hiervoor de basis gelegd. Dit is waarom ik graag bijdraag aan het monitoren van motoriek aan de hand van de MQ Scan. Mijn passie voor (top)sport maakt dat ik het leuk vind om na te denken over de toekomstbestendigheid van sport. Ik probeer bij MQ Scan de link te leggen tussen de sportwetenschap en de praktijk.

Femke

Mens sana in corpore sano – Een gezonde geest in een gezond lichaam. Dat is iets waar ik van overtuigd ben. Net als dat ik geloof dat onze kinderen onze toekomst zijn. Dus het was 1+1=2 toen ik kennismaakte MQ Scan. Bewegen doe je je hele leven lang. En als je motoriek goed is, dan wordt bewegen nog leuker. Als kind deed ik aan gymnastiek, jazz ballet en zeilen. Maar tegenwoordig is het niet vanzelfsprekend dat kinderen in Nederland sporten en bewegingsarmoede is een serieus probleem. Bij MQ Scan komen mijn wens om maatschappelijk relevant bezig te zijn, mijn liefde voor kinderen en mijn kracht als bruggenbouwer samen. Bouw je met ons mee om alle kinderen in Nederland de beste start te bieden op het gebied van motoriek, bewegen en gezonde leefstijl?

Luuk

Buitenspelen, dat was vroeger toch het leukste wat er was? Helaas zien we dit tegenwoordig steeds meer verdwijnen. Ik vind het belangrijk dat dit veranderd, hierdoor ben ik als stagiair terecht gekomen bij MQ Scan. Mijn naam is Luuk en ik studeer Sportkunde (Sm&o) aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik ben aangenomen voor de functie customer succes. Zelf beoefen ik de sport voetbal en ben ik regelmatig te vinden in de sportschool. Bewegen is een must in mijn leven, en samen met MQ Scan wil ik dit ook doorgeven aan de huidige jeugd.