Werken bij

Team MQ

Wil jij een grote maatschappelijke bijdrage leveren aan de fitheid en gezondheid van kinderen? Zijn de domeinen gezondheid, sport en onderwijs jou bekend? En ben jij een zelfstandige teamplayer?  Dan is MQ Scan op zoek naar jou!

Het team

Ziggy

Bewegen, ravotten en stoeien deed ik dag in, dag uit op school, buiten in de buurt en op mijn judoclub. Sindsdien is bewegen en buiten iets wat niet in mijn leven ontbreekt. Goed en blessure vrij kunnen bewegen is hiervoor key. Goed en met plezier kunnen bewegen, gun ik ieder kind. Sterker nog ik ben ervan overtuigd dat goed kunnen bewegen cruciaal is voor een opgroeiend kind, niet alleen vanuit gezondheidsperspectief, maar op veel meer vlakken. Weten hoe een kind beweegt en wat zijn of haar motoriek is, maakt dat je kinderen gericht vooruit kunt helpen. Daarom ben ik hiermee gestart.

Nick

Bedrijven en teams naar een hoger level brengen, mensen uitdagen én inspireren is wat ik doe. Dit alles met de factor ‘mens’ centraal. Bij MQ Scan zorg ik voor focus en structuur, het management van het team en ben ik vooral bezig met de volgende stappen van MQ. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe interessante contacten, ideeën, business development en informele borrels. Neem ook contact met mij op als je denkt dat je waarde kunt toevoegen aan MQ Scan!

Marly

Vanuit mijn achtergrond als bewegingswetenschapper zie ik in hoe belangrijk het hebben van een goede motoriek is. In je kinderjaren wordt hiervoor de basis gelegd. Dit is waarom ik graag bijdraag aan het monitoren van motoriek aan de hand van de MQ Scan. Mijn passie voor (top)sport maakt dat ik het leuk vind om na te denken over de toekomstbestendigheid van sport. Ik probeer bij MQ Scan de link te leggen tussen de sportwetenschap en de praktijk.

Job

Naast het fysieke aspect van sport en beweging hebben deze twee mij altijd veel meer gebracht dan enkel het fysieke aspect. Op jongere leeftijd leerde ik samenwerken en plezier maken. Toen ik wat ouder werd leerde ik dat sport en beweging een uitlaatklep kan zijn die je prestaties op school en studie ten goede komen. Door middel van de MQ Scan werd mijn kijk op sport bevestigd; veel en goed bewegen als kind blijkt in direct verband te staan met cognitieve prestaties, zelfvertrouwen, plezier en de vaardigheid samenwerken. Het voelt fantastisch om bij de MQ Scan partijen te inspireren en overtuigen om zich hard te maken voor een gezonde en sportieve generatie.

 

Lisanne

Gedurende mijn opleiding ben ik in aanraking gekomen met het aanbieden van sport en buitenschoolse beweegmomenten voor kinderen. Hier merkte ik al snel op dat dit een belangrijk aspect is in de algemene ontwikkeling van een kind, en dat het van belang is om hier op een regelmatige basis aandacht aan te besteden.

Ik vind het erg gaaf dat ik, door middel van werken bij de MQ Scan, mijn bijdrage mag leveren aan het inzichtelijk maken van de motorische gesteldheid van kinderen in het basisonderwijs. Bij de MQ Scan zorg ik ervoor dat alle gebruikers van de scan snel en effectief aan de slag kunnen gaan met ons systeem.

Suzanne

Bezig zijn met sport, in de breedste zin van het woord, is altijd een passie voor mij geweest. Werken bij MQ Scan geeft mij de mogelijkheid om van deze passie mijn werk te kunnen maken. Bij MQ Scan ervaar ik veel ruimte om proactief mee te denken, leer ik veel over alle facetten van motoriek en bewegen en is er veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Ik vind het enorm prettig om samen in een team te werken waar iedereen zich elke dag hard inzet voor het bereiken van een maatschappelijk doel.

Is dit ook de werkomgeving waar jij naar op zoek bent? Schroom dan niet en stuur ons een berichtje!

Lotus

Van kleins af aan doe ik aan veel bewegen en heb ik altijd verschillende soorten sporten beoefend. Als ik daar als volwassenen op terug kijk, zie ik in hoe belangrijk het is voor kinderen om voldoende beweging te krijgen. Ik vind het super tof dat ik als recruiter een bijdrage mag leveren aan de fitheid en gezondheid van kinderen. Wil jij ons team komen versterken? Reageer dan op de vacature of stuur jouw cv en motivatie door naar lotus@mqscan.nl

Jij?

 

 

Contact

Adres:
Hendrik Figeeweg 1C
2031 BJ Haarlem

Interesse of vragen MQ Scan?
Neem contact op met team MQ:
info@mqscan.nl of bel/bericht ons op (+31) 023 3036808 

 

Meld je aan en blijf op de hoogte