Vacature

Stage lopen bij MQ Scan!

Meeloopstage: De Nederlandse jeugd gezonder maken!

Geloof jij dat sport & bewegen van groot belang is voor een gezonde toekomstige generatie? Vind jij het leuk veel te leren én iets bij te dragen aan een gezonde wereld. Ben je servicegericht, goed in het produceren van aansprekende content en/of erg handig met data en lijkt het jou leuk mee te bouwen aan een scale-up bedrijf? Kom dan stagelopen bij MQ Scan!

Wie en wat is de MQ Scan?

Ons doel is een bijdrage leveren aan de motorische ontwikkeling van kinderen. Een goede motoriek is cruciaal met het oog op “meer en beter bewegen”. Wij streven ernaar de negatieve trend die wij zien in het motorisch niveau van basisschoolkinderen te doen buigen. De MQ Scan biedt beweegprofessionals een tool om snel en eenvoudig inzicht te verkrijgen in de motoriek van kinderen en de ontwikkeling hiervan. Een tool die volledig is gedigitaliseerd en professionals direct inzichten geeft. Vanuit deze inzichten kan men gericht aan de slag gaan om de motoriek van kinderen te verbeteren. Kijk voor meer informatie op onze website: www.mqscan.nl.

 

Wij bieden:

Een uitdagende en veelzijdige stage binnen een ontzettend gezellig, jong en ambitieus team. Wij geloven in ‘work hard, play hard’. We starten vaak de dag met het spelletje 30 Seconds en je zult regelmatig in een tafeltennisbattle of potje FIFA verzeild raken. MQ Scan is onderdeel van sportmarketingbureau 2Basics, waar we ook bij in het pand zitten. Onze (vrijdagmiddag)borrels en uitjes doen we met z’n allen. Daar ontstaan onze leukste en beste ideeën. Een stage bij ons biedt veel ruimte voor eigen initiatief, eigen ontwikkeling, persoonsvorming en andere verschillende mogelijkheden binnen onze snelgroeiende organisatie. De stage periode betreft een semester of een volledig schooljaar.

Stage-opdracht

Wij zijn op zoek naar een student die zijn/haar bijdrage levert aan de bekendheid van de MQ Scan en bijdraagt aan een positieve productbeleving van onze klanten. Dagelijks ben je werkzaam om support en service te bieden aan huidige klanten die met het systeem werken. Denk aan het beantwoorden van hulpvragen, issues oplossen of nieuwe accounts activeren. Je krijgt voldoende ruimte en vrijheid om je eigen gedachten en ideeën vorm te geven. We vragen een grote mate van zelfstandigheid, een proactieve houding en een dagelijks potje humor die je meeneemt naar de werkvloer. Daarnaast krijg je ook genoeg ruimte om aan je eigen schoolopdrachten te werken.

Wanneer pas je goed bij MQ Scan?

Voor deze opdracht zoeken we een 3de jaars HBO- of WO-student. Verder zoeken wij iemand die:

  • Fulltime beschikbaar is (32-urige werkweek bespreekbaar);
  • Een goede beheersing heeft van de Nederlandse taal;
  • Niet schroomt om de telefoon te beantwoorden of een relatie op te bellen; – Zelfstandig en verantwoordelijk is;
  • Proactief & initiatiefrijk is: je komt met ideeën en eigen inbreng;
  • Daadkrachtig is: je bedenkt mooie plannen en voert deze daadwerkelijk uit;
  •  Klantgericht is: je vindt het plezierig om contact te hebben met mensen en kickt erop ze een goed gevoel te geven.

Solliciteren?

Je kunt je reactie in de vorm van een cv en een motivatiebrief richten aan Marly Bak (marly@mqscan.nl). We zien je reactie graag tegemoet voor de aanvang van je stage. Hopelijk kunnen wij jou zo snel mogelijk uitnodigen bij ons op kantoor in Haarlem. Tot dan!

‘Ik vind het enorm prettig om samen in een team te werken waar iedereen zich elke dag hard inzet voor het bereiken van een maatschappelijk doel’.  – Suzanne