MQ WAT NU?

Buiten school/ vereniging

Niet alleen op school kan verschil worden gemaakt als het gaat om motorische vaardigheden, maar juist ook buiten school. Hoe beweegt een kind zich buiten schooltijd? Tijdens het buitenspelen, op de sportvereniging of onderweg naar school. Bekijk het onderstaande overzicht waarin de belangrijkste plekken en personen worden beschreven waar er gewerkt kan worden aan de motorische ontwikkeling van een kind.

Onder het overzicht vind je andere suggesties voor het werken aan de motoriek buiten school.

Werken aan de motoriek buiten school met Stichting SportSupport Kennemerland
Niet alleen op school, maar ook juist buiten school kan de motoriek van kinderen verbeterd worden. Denk aan buitenspelen, onderweg naar school en sportvereniging. Maar hoe weet je welke sport bij jouw kind past en wat hij of zij leuk vindt?

Skills garden

Een uitdagende en veelzijdige sport- en speelplek voor écht iedereen. Krijg precies wat je wilt en wat je nodig hebt voor meer gezondheid en vitaliteit in de buurt.

Playce

Het nieuwste sport- en speelveld vanuit het Athletic Skills Model; voor op de club, het sportpark, het schoolplein of in de openbare ruimte

Monkey Moves

Beweegfun voor nu en later! Kinderen leren de start van een leven lang gezond bewegen door middel van elf verschillende sporten.

2NJOY SPORTS & DANCE

Samen je kind helpen groeien

Kinderen vanaf jonge leeftijd het plezier in sport en bewegen laten ontdekken en veelzijdig in de ontwikkeling stimuleren.