Vacature

Sales account manager

Wij zijn MQ Scan, en als organisatie hebben wij een app ontwikkeld waarmee wij basisscholen, gemeenten en sportcoaches helpen om inzicht te verkrijgen in de motoriek van kinderen. Met jouw sales ervaring, creativiteit en marketing- en communicatie skills kan jij een grote bijdrage leveren aan de fitheid en gezondheid van kinderen. Het is jouw doel om zo veel mogelijk gemeenten en basisscholen door heel Nederland ervan te overtuigen om de MQ scan aan te schaffen zodat zoveel mogelijk kinderen aanhaken op de weg naar een actieve leefstijl en daarbij meer en beter gaan bewegen. 

Waar ga je werken?

Wij geloven in ‘work hard, play hard’. Bij ons op kantoor kom je terecht in een team van jonge en sportieve collega’s en twee andere zusterbedrijven. De gezellige en dynamische sfeer is een heel belangrijke eigenschap van onze organisatie. We beginnen elke ochtend om 09:00 uur met een gezamenlijke dagstart. Iedereen wordt op scherp gesteld met een kaartje 30 seconds en vertelt vervolgens zijn of haar doelstellingen van de dag. Gedurende de dag zelf heb jij de mogelijkheid om tussen je werkzaamheden door een tafeltennis battle of een potje FIFA te spelen. Daarnaast behaal jij zowel zelfstandig als met het hele team targets waarna leuke verrassingen en uitjes op jullie staan te wachten. En om niet te vergeten, op de vrijdagmiddag drinken wij gezellig een borrel met het hele kantoor voor de aftrap van het weekend. 

Wat ga je doen?

Als sales account manager behaal je sales targets, optimaliseer je de sales funnel en ben je medeverantwoordelijk voor marketing en communicatie. Gedurende de dag ben je bezig met verschillende werkzaamheden. Zo ben je bezig met het inplannen van belafspraken met gemeenten, basisscholen en sportcoaches, je bent bezig met het voorbereiden van presentaties, het geven van presentaties en natuurlijk het sluiten van jouw deals. Daarnaast vind je het belangrijk om strategisch aan het werk te gaan en wil je jezelf graag ontwikkelen, bijvoorbeeld op het gebied van marketing en communicatie. Kortom je draagt bij aan het realiseren van onze groeiambitie!

Wat bieden wij?

 • Sales en marketing & communicatie trainingen
 • Budget en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling
 • Fantastische werkomgeving met veel vrijheid en verantwoordelijkheid
 • Gezellige collega’s
 • Team bonussen en uitjes
 • Mogelijkheid om hybride te werken
 • Gedeeltelijke reiskostenvergoeding

Wat vragen wij?

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau
 • 2 tot 4 jaar saleservaring
 • Dienstverband van 32 tot 40 uur per week
 • Sterke communicatieve vaardigheden, je kan goed zelfstandig werken en je neemt verantwoordelijkheid voor resultaat 
 • Je hebt affiniteit met sport, onderwijs en kinderen
 • Wonend in een straal van 35 km rondom Haarlem

Ben je het ook zat om niet op je ideale werkplek te zitten? Wij bieden de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, een gemakkelijk bereikbare locatie, gratis parkeren en een plek aan de waterkant om van je lunch te genieten. Twijfel niet langer en solliciteer direct op onze vacature en neem contact op met onze recruiter Lotus via lotus@mqscan.nl

Hopelijk kunnen wij jou zo snel mogelijk uitnodigen bij ons op kantoor in Haarlem. Tot dan!

‘Ik vind het enorm prettig om samen in een team te werken waar iedereen zich elke dag hard inzet voor het bereiken van een maatschappelijk doel’.  – Suzanne