Selecteer een pagina

Over ons

Dit is Team MQ!

Wij willen de motoriek van kinderen verbeteren, omdat wij geloven dat motoriek een cruciale rol speelt in de gezondheid van kinderen.

Ziggy

Bewegen, ravotten en stoeien deed ik dag in, dag uit op school, buiten in de buurt en op mijn judoclub. Sindsdien is bewegen en buiten iets wat niet in mijn leven ontbreekt. Goed en blessure vrij kunnen bewegen is hiervoor key. Goed en met plezier kunnen bewegen, gun ik ieder kind. Sterker nog ik ben ervan overtuigd dat goed kunnen bewegen cruciaal is voor een opgroeiend kind, niet alleen vanuit gezondheidsperspectief, maar op veel meer vlakken. Weten hoe een kind beweegt en wat zijn of haar motoriek is, maakt dat je kinderen gericht vooruit kunt helpen. Daarom ben ik hiermee gestart.

Nick

Bedrijven en teams naar een hoger level brengen, mensen uitdagen én inspireren is wat ik doe. Dit alles met de factor ‘mens’ centraal. Bij MQ Scan zorg ik voor focus en structuur, het management van het team en ben ik vooral bezig met de volgende stappen van MQ. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe interessante contacten, ideeën, business development en informele borrels. Neem ook contact met mij op als je denkt dat je waarde kunt toevoegen aan MQ Scan!

Marly

Vanuit mijn achtergrond als bewegingswetenschapper zie ik in hoe belangrijk het hebben van een goede motoriek is. In je kinderjaren wordt hiervoor de basis gelegd. Dit is waarom ik graag bijdraag aan het monitoren van motoriek aan de hand van de MQ Scan. Mijn passie voor (top)sport maakt dat ik het leuk vind om na te denken over de toekomstbestendigheid van sport. Ik probeer bij MQ Scan de link te leggen tussen de sportwetenschap en de praktijk.

Job

Naast het fysieke aspect van sport en beweging hebben deze twee mij altijd veel meer gebracht dan enkel het fysieke aspect. Op jongere leeftijd leerde ik samenwerken en plezier maken. Toen ik wat ouder werd leerde ik dat sport en beweging een uitlaatklep kan zijn die je prestaties op school en studie ten goede komen. Door middel van de MQ Scan werd mijn kijk op sport bevestigd; veel en goed bewegen als kind blijkt in direct verband te staan met cognitieve prestaties, zelfvertrouwen, plezier en de vaardigheid samenwerken. Het voelt fantastisch om bij de MQ Scan partijen te inspireren en overtuigen om zich hard te maken voor een gezonde en sportieve generatie.

 

Winne

Bewegen is hetgeen wat centraal staat in mijn leven. Na de middelbare school heb ik dan ook besloten om daar iets mee te gaan doen. De opleiding sportkunde aan het Windesheim te Zwolle bood de perfecte basis om me ontwikkelen in de sportwereld. Na het afronden van een aantal toffe en leerzame stages en gewerkt te hebben bij YoungCapital en BBFreesyle ben ik neergestreken in Haarlem bij de MQ Scan. Naast werk is voetbal een heel groot onderdeel van mijn leven. Ik vind dan ook alles aan voetbal leuk. Voetbal kijken, trainen geven, coachen en natuurlijk zelf voetballen. Binnen MQ Scan is mijn visie op bewegen veranderd en zie ik nu dat breed motorisch opleiden enorm belangrijk is voor de ontwikkeling van kinderen. Ik vind het daarom super leuk om voor de MQ Scan te werken en het verhaal van motorische ontwikkeling aan iedereen te vertellen. Ik hoop dat we zo spoedig mogelijk gaan beseffen dat motorische ontwikkeling een van de fundamenten is voor een leven lang plezierig bewegen. Op naar de volgende gezonde generatie!

Lisanne

 

 

Contact

Adres:
Hendrik Figeeweg 1C
2031 BJ Haarlem

Interesse of vragen MQ Scan?
Neem contact op met team MQ:
info@mqscan.nl of bel/bericht ons op (+31) 023 3036808 

 

Meld je aan en blijf op de hoogte