Ga extra snel van start en laat MQ Scan je leerlinglijst uploaden!

Wat?
Wij zorgen ervoor dat jouw leerlinglijst in het juiste format gezet wordt en geüpload wordt in het MQ systeem.

Kosten
1 MQ Scan licentie + uploaden leerlinglijst voor €445 excl. BTW
Of losse factuur van €50 per school

Hoe?
1. Open het mailtje dat je ontvangen hebt via Skotty, een beveiligd mailprogramma. Het wachtwoord om deze mail te openen vind je in een separate mail van Luuk of Mark (@mqscan.nl).
2. Stuur de export Excel file uit jouw leerlingvolgsysteem op naar MQ Scan via Skotty. Via de knop hieronder tref je stappenplannen om een export te maken uit Parnassys of Esis.
3. Ontvang een mailtje van Luuk of Mark over dat het uploaden gelukt is!

Privacy
Om te waarborgen dat de leerlinggegevens die je opstuurt veilig zijn maken wij gebruik van Skotty*. MQ Scan is AVG-proof en werkt volgens de richtlijnen van het Privacy Convenant Onderwijs. Daarnaast zorgen wij ervoor dat nadat alle leerlinglijsten geüpload zijn ze van onze harde schijf verwijderd worden.

 

* Met Skotty’s end-to-end encryptie zijn je berichten, bestanden en conversaties beveiligd met een sleutel waar alleen jij en de bedoelde ontvanger toegang tot hebben. Daarnaast beschermt Skotty je tegen menselijke fouten, door je een overzichtelijke audit-trail weer te geven waar je ziet welke informatie verstuurd is en of deze is geopend. Je kunt zelfs informatie terugtrekken nadat deze is verstuurd.